Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir?

Türkiye'nin sağlık konusunda son yıllara damga vuran en büyük girişimler arasında şehir hastaneleri yer alıyor. Hastanelerden oluşan dev bir üniversite izlenimi veren Şehir hastanelerinin sayıları artırılmaya devam ediliyor.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzun yıllar hayalim olarak bahsettiği şehir hastaneleri ilk olarak 2017 yılında açılmaya başlanmış ve zamanla sayıları giderek artırılmıştı.

Ankara'da sonraki yıllarda şehir hastanelerine kavuşmuş ve iki adet hastaneye ev sahipliği yapmaya başlamıştı. Bu hastaneler Bilkent ve Etlik Şehir Hastanesi olarak bilinirken şehrin bir çok yerinden ve civar şehirlerden vatandaşlar buraya gelmeye başladı.

Devasa büyüklükteki hastaneler gün içinde binlerce insanın gelip gittiği bir yer olmasından dolayı hastanelerin adresleri sık sık araştırılır oldu. 2019 yılında açılan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ise bulunduğu konum itibariyle vatandaşların bireysel ve toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşabileceği bir yer oldu.

Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ankara Numune Hastanesinin kapatılması ile açılan hastane Çankaya ilçe sınırları içerisinde yer alıyor.

Bu hastaneye Kızılay üzerinden ulaşmak isteyen vatandaşlar şu şekilde hastaneye kolayca ulaşabilirler;

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir?

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir? - Resim : 2

Bireysel olarak kendi imkanları ile ulaşmak isteyenler için hastanenin adresi "Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Üniversiteler Mahallesi 1604. Cadde No: 9 Bilkent Çankaya/Ankara" şeklindedir. Hastane bir çok birimi ile hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER