Ankara Bilkent Köprüsünde kaza yapan araç yola devrildi!

Başkentin en işlek bölgelerinden olan Bilkent'te yaşanan kaza uzun bir araç kuyruğu oluşmasına neden oldu. Kazadan dolayı olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi.

Sık sık araç kazalarının yaşandığı Ankara'da gündüz saatlerinde bir kaza daha yaşandı. Edinilen bilgiye göre Ahmet Hamdi Akseki Camisinin önünde bulunan ve araç trafiğinin yüksek olduğu Bikkent Köprüsünde bir araba kaza yaptı.

TRAFİKTE AKSAMA MEYDANA GELDİ

Kontrolden çıkarak kaza yapan ve köprüye devrilen araç yoldan geçen arabalarda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yaşanan kaza sonrasında arabaya müdahale etmek için olay yerine ekipler sevk edildi. İtfaiye ekipleri ile birlikte olay yerine çağrılan çekici devrilen arabayı bulunduğu noktadan kaldırdı.

Yaşanan kazadan dolayı Bilkent Köprüsü üzerinde uzun bir araç trafiği oluştu. Kazanın hemen ardından polis ekipleri olayın nasıl yaşandığı ve kim ya da kimlerin suçlu olduğunu belirlemek adına çalışma başlattı.

EKİPLER DEVRİLEN ARACI YOLDAN ALDI

Devrilen aracın kaza yerinden kaldırılmasının ardından trafik yeniden eski haline döndü. Kaza ile ilgili bir yaralanma yaşanıp yaşanmadığına dair bilgi verilmedi. Şehrin en yoğun trafiğinin yaşandığı yerlerde meydana gelen trafik kazaları diğer sürücülere de zor anlar yaşatıyor.

Kaynak: Haberankara.com