Ankara Beypazarı’nın iki muhtarı sorunlar için güçlerini birleştiriyor

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde, ilçede yaşanan genel sorunlar farklı mahallelerden iki muhtarın güçlerini birleştirmesi sonucu çözülüyor.

Ankara Beypazarı’nın iki muhtarı sorunlar için güçlerini birleştiriyor

Ankara’nın birçok ilçesinde sorunların çözümünde belediyeler kadar ilçenin muhtarları da vatandaşların problemlerini çözmek için çeşitli projeler gerçekleştiriyor. Zaman zaman muhtarlar kendi mahallelerinin dışına çıkarak ilçenin genel problemlerini çözmek için belediye başkanı ya da diğer muhtarlarla ortak çalışıyor. Beypazarı'nın Rüstempaşa Muhtarı Hüseyin Alaçakır ile İstiklal Mahallesi Muhtarı İbrahim Aksoy da problemleri çözmek için güçlerini birleştirerek müşterek şekilde çalışmalar yürütüyor.

BEYPAZARI’NIN İKİ KOMŞU MAHALLESİNİN SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜLÜYOR

Beypazarı ilçesinin Rüstempaşa Muhtarı İbrahim Aksoy, yaptığı açıklamada, Ankara’nın Beypazarı ilçesindeki Rüstempaşa ve İstiklal şeklinde iki komşu mahalle olarak sorunların tespitini birlikte yaptıklarını söyleyerek sorunları birlikte çözmelerine dikkat çekti.

Eksiklikler için çalışma başlatacaklarını kaydeden İstiklal Mahallesi Muhtarı İbrahim Aksoy şunları söyledi:

"Eski mahallelerde, altyapı ve kanalizasyon gibi hizmetleri bir sefer götürdüğünüzde başka bir sorun yaşanmıyor. Çünkü yeni imara açılan bir alan olmuyor. Biz de bu çalışmadan hareketle ilgili birimlere, belediyelere başvuruda bulunduğumuzda neyi ne zaman ve hangi işlerin yapılamasını talep edeceğimizi biliyoruz."

Beypazarı’nın iki komşu mahallesinin muhtarları, sorunların çözümünde birlikte olan çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER