Ankara Beypazarı'ndan yola çıkan maden suyu yüklü TIR kaza yaptı

Ankara Beypazarı'ndan yola çıkan TIR, Mudurnu Akyazı karayolu üzerinde kaza yaptı. Şarampole devrilen araçta bulunan maden suyu şişeleri kaza yerine yayıldı.

Ankara Beypazarı'ndan yola çıkan maden suyu yüklü TIR kaza yaptı

Beypazarı'nda üretim yerinden sevk edilmek üzere TIR'a yüklenen maden suyu şişeleri Bolu'da Mudurnu Akyazı karayolunda aracın kaza yapması üzerine yola saçıldı. Mudurnu - Akyazı karayolunda henüz belirlenmeyen bir nedenle kontrolden çıkan maden suyu yüklü TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yol kenarında bulunan şarampole devrildi.

MADEN SUYU YÜKLÜ TIR ŞARAMPOLE DEVRİLDİ!

Bolu'da, Mudurnu Akyazı karayolunda maden suyu yüklü tır kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonucu Mudurnu Akyazı karayolu trafiğe kapandı.

Ankara Beypazarı'ndan yola çıkan maden suyu yüklü TIR kaza yaptı

Kaza, gece saatlerinde Mudurnu Akyazı karayolunda yaşandı. Beypazarı'ndan Akyazı istikametine gitmekte olan maden suyu yüklü Ankara plakalı tır kontrolden çıkarak yola devrildi.

Ankara Beypazarı'ndan yola çıkan maden suyu yüklü TIR kaza yaptı - Resim : 2

Araçta yüklü bulunan maden suyu şişeleri tarlaya ve şarampole devrilirken birçok şişenin kırıldığı görüldü. Sürücü şans eseri yara almadan kendi imkanları ile aracından çıktı.

Ankara Beypazarı'ndan yola çıkan maden suyu yüklü TIR kaza yaptı - Resim : 3

Kaza yerine gelen trafik ekipleri trafiğin normal seyrinde sürmesini sağlamak adına alternatif yol olarak Mudurnu Taş Kesti karayolunu kullanarak trafiği bu noktaya yönlendirdi. Jandarma ekipleri çekici yardımıyla kaza yapan tırın yoldan kaldırılmasını sağlamak ve trafiği normal seyrine döndürmek için çalışma başlatırken kaza yerine dağılan soda şişelerinin toplanması için çalışma yapıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER