Ankara Beypazarı'nda yarın elektrik kesintisi yapılacak

Başkent Enerjisa düzenli olarak bölgesel planlı elektrik kesintisi yapıyor. Bu kapsamda Beypazarı'nda yarın elektriklerin kesileceği bölgeler de tek tek sıralandı.

Ankara Beypazarı'nda yarın elektrik kesintisi yapılacak

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde yarın elektriklerin kesileceği yerler duyuruldu. Konuya ilişkin açıklama Enerjisa Başkent Elektrik tarafından yapıldı.

Başkent Elektrik, altyapı çalışmaları kapsamında planlı elektrik çalışmaları yapmaya devam ediyor. Bu kapsamında yarın elektriklerin kesileceği bölgeler açıklandı. Beypazarı’nın belirtilen bölgelerinde olan vatandaşların bu kapsamda elektrik kesintisine uygun tedbir alabileceği ifade edildi.

Yapılan açıklamada yarın sabah saat 10.00 ile öğleden sonra 16.30 saatleri arasında belirtilen yerlerde elektrik kesinti yapılacağı duyuruldu.

13 EYLÜL BEYPAZARI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, arıza onarım bakım ve şebeke iyileştirme çalışması nedeniyle yarın saat 10.00 ile16.30 saatleri arasında Hacıkara Mahallesindeki Vali Doğan Ünlüsoy, Şehit Ümit Bölükoğlu ve Alparlan Türkeş Bulvarına, Karapınar Kırbaşı yolu üzerine, Şehit Uzman Çavuş Mustafa Bozkurt, Endüstri 1,Gürpınar 2 ve Fatih sokak ile caddelerine elektrik verilemeyecek.

ELEKTRİKLER ERKEN GELEBİLİR

Yapılan açıklamaya göre belirtilen yerlerde 16.30’a kadar elektrik verilmeyecek. Ancak planlanan bakım çalışmasının erken sona ermesi halinde elektriklerin daha erken verilme ihtimali olduğu belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER