Ankara Beypazarı'nda yarın elektrik kesintisi yapılacak

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi tarafından yapılan açıklama ile 20 Ağustos 2024 Salı günü Beypazarı ilçe genelinde bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Ankara Beypazarı'nda yarın elektrik kesintisi yapılacak

Ankara'da yapılan alt yapı güçlendirme ve bakım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintileri tüm hızı ile devam ederken Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi yeni kesinti programını duyurdu. Beypazarı ilçesinde belirlenen bazı mahallelerde ve taşra mahallelerinde elektrik kesintisi olacağı belirtildi.

BEYPAZARI ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Başkentin Beypazarı ilçesinde bazı mahalleler ile taşra mahallelerde yarın elektrik kesintisi olacak. Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezinden yapılan açıklamaya göre, arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması ve planlı bakım ve iyileştirme çalışması kapsamından kesinti yapılacağı ifade edildi.

Kurumdan yapılan açıklamada 09.30 ile 12.30 saatleri arasında, Başağaç Mahallesine, 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Hacıkara Mahallesinin bir bölümüne, 14.00 ile 17.30 saatleri arasında ise Acısı, Dibecik ve Kırkkavak (Güdül) Mahallelerine elektrik verilemeyeceği aktarıldı.

Belirlenen saatler arasında vatandaşların elektrik kesintisi nedeniyle tedbir almaları istendi. Belirlenen mahallelerde yarın 09:30 itibariyle başlayan kesintiler saat 17:30'a kadar sürecek. Kesintilerin aralıklarla yapılacağı ifade edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER