Ankara Beypazarı'nda yangın! Bir çocuk hayatını kaybetti

Beypazarı ilçesinde yaşanan ev yangını acı şekilde sonuçlandı.

Ankara Beypazarı'nda yangın! Bir çocuk hayatını kaybetti

Söz konusu yangın Beypazarı ilçesinde bulunan Madadın Sokak'ta çıktı. Soba kaynaklı olduğu tahmin edilen yangın bir gecekondu da meydana geldi. Çıkan yangının hemen ardından olay yerine gelen ekipler yangın söndürme çalışmalarına başladı.

YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI HEMEN BAŞLADI

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşanan ve alevlerin dört bir yanı sardığı yangın ile ilgili ilk olarak ekiplere haber verildi. Olay yerine gelen ekipler hızlı bir şekilde evin içinde bulunan vatandaşları kurtarma ve yangını söndürme çalışmalarına başladı. Söz konusu evde Suriye uyruklu bir ailenin yaşadığı ifade edildi. Yangının güçlü bir şekilde devam ettiği evde 3 çocuğun bulunduğu bilgisinin ardından ekipler hız kaybetmeden çocukları kurtarma girişiminde bulundu.

Ankara Beypazarı'nda yangın! Bir çocuk hayatını kaybetti

İtfaiye ekipleri yaşları 3-6 ve 7 olduğu söylenen 3 küçük çocuğu kurtarmak için zamanla yarıştı. Yangın söndürme çalışmaları ile birlikte eve giren itfaiye ekipleri 3 çocuğu başarılı bir şekilde dışarı çıkardı fakat acı haber daha sonra geldi.

KORKULAN OLDU

Ekiplerin yangına rağmen başarılı bi şekilde dışarı çıkardığı çocuklardan 6 yaşında olan Muhammed kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu haberin ardından Beypazarı Devlet Hastanesinde tedavileri devam eden diğer iki çocuğunda durumlarının kritik olduğu belirtildi.

Vatandaşların endişe ile yangın söndürme çalışmalarını takip ettiği olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sonucu bekleniyor. Bir çocuğun ölümü ile sonuçlanan yangında ihmal varsa ona göre cezalar verilmesi tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER