Ankara Beypazarı'nda yangın!

Ankara'da maddi zarara uğratan yangınlara bir yenisi daha eklendi. Söz konusu yangının bir tarlada meydana geldiği öğrenildi.

Ankara Beypazarı'nda yangın!

Yaz aylarının yaklaşması ile beraber yangın haberleri sıklaşmaya başladı. Çeşitli nedenlerden meydana gelen yangınlar ev ve iş yerlerinde büyük bir hasara neden olurken kimi zamanda insanların hayatlarının sona ermesine sebep oluyor.

Konu ile ilgili olarak Beypazarı ilçesinde dün gece saatlerinde bir tarlada yangın çıktığı bildirildi. Gece saatte hangi neden ile çıktığı belli olmayan yangın ilk olarak o esnada görevli olan bekçiler tarafından fark edildi.

YANGINI BEKÇİLER GÖRDÜ

Bir buğday tarlasında yangının çıktığını fark eden bekçiler hızlı bir şekild itfaiye ekiplerine haber vererek acil müdahale talebinde bulundu. Gelen ihbar doğrultusunda Gömleksiz Köprü mevkisine gelen ekipler yangını söndürmek için çalışmalara başladı.

İtfaiye ekiplerinin yapmış olduğu söndürme işleminin tamamlanmasının ardından buğday tarlasında büyük bir alanda hasar oluştuğu öğrenildi. Ekiplerin yangını söndürmesi sonrasında 2.5 dönümlük bir alanın yandığı anlaşıldı.

BİLANÇONUN AĞIRLAŞMASI ENGELLENDİ

Mahalle Muhtarı Mehmet Nacak'ta yangın sonrasında ekiplerin müdahalesi olmasaydı yangının çok daha geniş bir alanı etkisi altına alacağını söyledi. Yaşanan kaza sonrasında her hangi bir can ve mal kaybının olmaması en büyük tesellilerden birisi olarak görüldü.

Beypazarı ilçesinde daha öncesinde de benzer tarla yangınları yaşanmıştı. Yaşanan olayların bir daha olmaması adına ekipler ve vatandaşlar dikkatli olmayı sürdürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER