Ankara Beypazarı'nda TIR ile iki otomobilin karıştığı kaza kamerada

Ankara Beypazarı'nda meydana gelen trafik kazasında TIR virajı dönmek için duran araca arkadan çarparken yolda seyir halinde olan 2. bir araca daha çarptı. Kazada can kaybı yaşanmadı.

Aşırı hız trafik kazalarına neden olmaya devam ederken bu kazalardan biri de Ankara'da yaşandı. Beypazarı Kırbaşı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında virajı dönmek için duran binek araca arkadan gelen TIR çarptı. TIR bu esnada yolda seyir halinde olan başka bir araca daha çarptı. Çarpışmanın etkisiyle virajı dönmeye çalışan araç takla atarken, diğer araç ise yol kenarında bulunan alana devrildi.

ANKARA'DA TIR SÜRÜCÜSÜ 2 ARACA ÇARPTI!

Ankara'da bir tır sürücüsü, virajı dönmek için duran otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil takla atarken, kazaya karışan diğer araç ise yol kenarındaki yeşil alana devrildi. Kaza, Beypazarı ilçesi Kırbaşı mevkisinde meydana geldi.

Sola dönmek üzere sinyal veren otomobile rağmen yavaşlamayan tır, ters yönden sollama yapmak isterken iki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobillerden biri takla atarken diğeri ise yolun sağ tarafında bulunan park alanına devrildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ve diğer araç sürücüleri hemen kazaya karışan araçtaki yaralılara müdahaleye koşarken yaşanan panik anları kameralara yansıdı. Kazada devrilen araçlarda bulunan sürücü ve yolcular hemen araçlardan çıkartılırken ölü ve yaralı olmadığı açıklandı.

Kaynak: İHA