Ankara Beypazarı'nda kamyon kazasında 1 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da yaşanan ağır araçların karıştığı kazalara bir yenisi eklendi. Edinilen bilgiye göre Karacaören yakınlarında bir kamyon devrilmesi yaşandı.

Ankara Beypazarı'nda kamyon kazasında 1 kişi yaralandı

Gün içinde sık sık kazaların yaşandığı Ankara'da farklı sebeplerden ötürü insanların yaralanma ya da hayatlarını kaybetme durumları yaşanabiliyor. Trafik konusunda yetkili isimler ise sürücülere hem kendilerinin hem de araçlarının trafiğe çıkma konusunda gerekli şartları sağlaması yönünde uyarılarda bulunuyor.

SÜRÜCÜ YARALANDI

Ankara'da bir kazada çevre illerden Beypazarı'nda yaşandı. 45 yaşındaki O.F.D adlı bir erkeğin sürücü koltuğunda oturduğu kamyon Karacaören mahallesi yakınlarında kontrolden çıktı ve devrildi.

Aracın devrilmesinin ardından sağlık ve polis ekipleri yaşanan duruma dair bilgilendirildi. İhbarı alan ekipler şahsa müdahale etmek için olay yerine gitti. Kazanın yaşandığı yere giden ekipler O.F.D'nin araç içine sıkıştığını gördü. Yapılan müdahalelerin ardından O.F.D sıkıştığı kamyonun içinden çıkarıldı. Kamyon ise yapılan işlemlerin ardından devrildiği yerden kaldırıldı.

TRAFİĞE ÇIKARKEN HAZIRLIKLI OLUNMALI

Ülkede ve dünyada yaşanan trafik kazalarında sürücü hatalarından kaynaklanan çok sayıda vaka yaşanıyor. Gerekli tedbirleri almadan, ve sürmeye uygun olmadığı bir anda direksiyona oturan şahıslar bu hatalarının bedelini acı bir şekilde ödeyebiliyor. Bu konuda uzmanlar sürücülere her zaman kurallara uymaları gerektiğini hatırlatıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER