Ankara Beypazarı'nda Jandarma traktör römorklarına reflektör taktı

Son dönemde traktör kazalarında büyük artış yaşanırken Jandarma ekipleri kazaları engellemek adına traktör römorklarına reflektör taktı. Sürücülere yönelik bilgilendirmede de bulunuldu.

Ankara Beypazarı'nda Jandarma traktör römorklarına reflektör taktı

Ankara Beypazarı'nda son dönemde traktör kazalarında büyük artış yaşanırken Jandarma ekipleri kazaları engellemek adına sürücülerle bir araya geldi. Jandarma ekipleri tarafından traktör römorklarına reflektör takılırken aynı zamanda sürücülerine bilgilendirmede bulundular.

ANKARA BEYPAZARI'NDA TRAKTÖRLERE REFLEKTÖR TAKILDI!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde jandarma ekiplerince traktör römorklarına reflektör takıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, traktörlerin karıştığı kazaları azaltmak için "reflektör tak görünür ol" sloganıyla traktör sürücülerini bilgilendirdi. Kırbaşı Mahallesi'nde de çalışma yapan ekipler, sürücülerle birlikte traktör römorklarına reflektör taktı. Yapılan faaliyeti önemli bulduklarını belirten muhtar Osman Yurdakul, ekiplere teşekkür etti.

Sürücülere kazaları engellemek ve azaltmak için Jandarma ekipleri tarafından güvenli sürüş hakkında bilgilendirmede de bulunuldu. Sürücüler hem bilgilendirme hem de reflektör takılması konusunda Jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Özellikle de gece yaşanan kazalar nedeniyle reflektörün büyük bir önemi bulunuyor. Diğer sürücülerin karanlıkta traktörleri fark etmesini sağlayacak reflektörler traktörlerin trafikte görünür olmasını sağlarken diğer sürücülerin de hayatlarını korumaya yardımcı oluyor. Bu nedenle tüm traktörlerde reflektör kullanımı büyük önem taşıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER