Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulanacak!

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde 11 Eylül 2024 Çarşamba günü bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı.

Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulanacak!

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı kamuoyuna ilan edildi. Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü bir açıklama yapılarak 11 Eylül 2024 Çarşamba günü ilçede bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulaması yapılacağı duyuruldu. Elektrik kesintisi yapılacak mahalleler tek tek sayıldı.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDENLERİ AÇIKLANDI

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre gerçekleştirilecek olan elektrik kesintilerinin nedenleri de bildirildi. Arıza, bakım, onarım gibi rutin gerekçelerle yapılacak elektrik kesintilerinin yanında yatırım yapılan hatların devreye alınması gibi yapılması zaruri olan elektrik kesintisi de görülebilecek.

ELEKTRİK KESİLECEK MAHALLELER BELLİ OLDU!

Enerjisa Başkent Elektrik Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması, planlı bakım ve iyileştirme çalışması dolayısıyla yarın ilçedeki bazı yerleşim yerlerine elektrik verilemeyecek.

Kesinti, 10.00-12.00 saatleri arasında Kırşeyhler Mahallesi'nde, 09.30-17.30 saatleri arasında Acısu, Dibekören, Bayrak, Hacıkara mahallelerinin bir bölümü ile Kırbaşı yolu üzeri, şehit Mustafa Bozkurt ile İpekyolu caddelerinde uygulanacak.

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde kesinti yapılacağı açıklanmayan mahallelerde herhangi bir kesinti meydana gelmesi beklenmiyor. Ayrıca kesinti saatleri ile ilgili olarak da değişiklikler olabilecek. Kesinti başlangıç saati değişmeyecek ama arıza ve onarım gibi işlemler erken tamamlanırsa planlanan saatten daha önce o mahalleye elektrik yeniden verilebilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER