Ankara Beypazarı’nda düğün konvoyunun önü damadın arkadaşları tarafından kesildi! Zorla pişti oynattılar!

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Seyir halindeki bir düğün konvoyu damadın arkadaşları tarafından yine bir o kadar ilginç bir sebeple kesildi.

Ankara Beypazarı’nda düğün konvoyunun önü damadın arkadaşları tarafından kesildi!

Ankara’da çeşitli yangın ve kazalar meydana gelirken zaman zaman ilginç olaylar da yaşanıyor. O olaylardan biri de Ankara’nın Beypazarı ilçesinde yaşandı. Ankara Beypazarı’nda gelin alma konvoyu damadın arkadaşları tarafından kesildi. Damadın arkadaşları konvoyu ne para ne de başka bir şey için kesti. Konvoyun önü öyle ilginç bir sebeple kesildi gelin de damat da neye uğradıklarını şaşırdılar.

YOL KESİP ZORLA PİŞTİ OYNATTILAR

Düğün konvoyunun önünü kesen damadın arkadaşları, damatla pişti oynatmadan çekilmeyeceklerini belirtti. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde seyir halindeki gelin alma konvoyunun önünü kesen damadın arkadaşları, yol ortasında pişti oynadı.

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde dünya evine giren Mustafa Karaçay ve Saliha Tuncel beklemedikleri bir sürpriz ile karşılaştı. Dünya evine giren ve evlilik mutluluklarını düğün konvoyu ile taçlandıran çift, konvoy halinde ilerlerken damadın arkadaşları tarafından önü kesildi. Karaçay'ın arkadaşları, kurdukları masada damat ile pişti oynamadan yolu açmayacaklarını söyledi. Pişti masasına oturan damat, bir süre arkadaşlarıyla birlikte pişti oynadı.

Damat ve arkadaşları zorla oynatılan piştiden sonra damadın arkadaşları, yol ortasındaki masa ve sandalyeleri kaldırarak yolu tekrar açtılar.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER