Ankara Beypazarı'nda apartman çatısı yangını!

Başkentin yangınlarla haftalardır devam eden mücadelesi sürüyor. Kırsal ya da yerleşim yerlerinde yükselen alevler gerilimin artmasına neden oluyor.

Ankara Beypazarı'nda apartman çatısı yangını!

Yangın konusunda Ankara'da çok sayıda vakanın gerçekleştiği illerden olan Beypazarı bir kez daha gökyüzüne yükselen dumanlara sahne oldu. Bir binanın çatısında meydana gelen yangın bulunduğu bölgede korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

DUMANLAR GENİŞ BİR ALANDAN GÖRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre Beypazarı ilçesinin Ayvaşık mahallesinde bir çatı yangını meydana geldi. Söz konusu yangının çıkış sebebi bilinmezken korkulacak bir şekilde bitmediği öğrenildi.

Yangının çıkışının öğrenilmesinin ardından hızlı bir şekilde polislerin ve itfaiye ekiplerinin olay yerine intikal ettiği ifade edildi. Ekiplerin söndürme çalışması yapmasının ardından yangının bina çatısında maddi bir zarara neden olduğu öğrenildi.

Ankara Beypazarı'nda apartman çatısı yangını!

MADDİ ZARAR OLUŞTU

Çatısı yanan binada oturan vatandaşlar ise yangının söndürülmesi ile birlikte rahat bir nefes aldı. Olayın ardından ilgili birimlerin yangının çıkış nedenini belirlemek adına çalışmalara başlaması bekleniyor.

Ankara ve yurdun geri kalanı son günlerde sık sık yangın haberleri ile karşılaşıyor. Sıcak havaların ve ihmalin etkisinin yüksek olduğu yangınlara karşı yetkililer vatandaşların önlemlerinin tam olması gerektiğini vurguluyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER