Ankara Beypazarı’nda anız yangını çıktı!

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde korkutan bir yangın çıktı. Meydana gelen civardaki köylüleri korkuttu.

Ankara Beypazarı’nda anız yangını çıktı!

Haziran ayı sıcaklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi sebebiyle yurdun çeşitli yerlerinde yangınlar meydana geliyor. Özellikle son günlerdeki Diyarbakır-Mardin yangınlarıyla yangınlar ve yangın riskleri yeniden konuşulmaya başlanırken Ankara’nın Beypazarı ilçesinde yangın çıktığı öğrenildi. Çıkan yangın civardaki köylülere korku dolu anlar yaşattı.

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Çantırlı Mahallesi’nde anız yangını çıktı. Beypazarı’nın Çantırlı Mahallesi Derbent bölgesindeki bir arazide anız yangını meydana geldi. Meydana gelen anız yangının sebebinin ise arıza yapan elektrik trafosundan saçılan alevlerin tarladaki saman balyalarına sıçraması olduğu açıklandı. İlk müdahale ise köylülerden geldi.

İLK MÜDAHALE KÖYLÜLERDEN GELDİ

Ankara Beypazarı’nda anız yangını çıktı!

Ankara Beypazarı ilçesindeki Çantırlı Mahallesi Derbent bölgesinde arazide, arızalanan elektrik trafosundan saçılan alevlerden kaynaklı anız yangını meydana geldi.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen ve Ankara Beypazarı ilçesinin Çantırlı Mahallesi Derbent bölgesindeki yangına, ilk olarak köylüler müdahale etti.

Yangın, Beypazarı ve Nallıhan Orman İşletme Müdürlüğü ile Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Yangında saman balyaları zarar görürken arazi içerisindeki elektrik direklerinin dibinde yanmış bir kartal leşi bulunduğu görüldü.

Ankara'nın Beypazarı İlçesinde çıkan anız yangını ise ekipler ve köylülerin müdahalesiyle söndürüldü.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER