Ankara Beypazarı'nda ağılda başlayan yangın ormana sıçramadan söndürüldü

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir ağılda başlayan yangın ormanlık alana sıçramadan olaya müdahale eden itfaiye erleri tarafından söndürüldü. Ağılda bulunan hayvanlarda kurtarıldı.

Ankara Beypazarı'nda ağılda başlayan yangın ormana sıçramadan söndürüldü

Ankara bu sene aşırı sıcak havaların en çok etkilediği illerin başında yer alırken pek çok orman yangını da meydana gelmişti. Özellikle de Bolu sınırında çıkan yangın büyük panik yaratmış, yangın yapılan tüm müdahalelere rağmen Bolu'ya da sıçramıştı. Bir yangın haberi de bugün Beypazarı'ndan geldi. Beypazarı Belen Yaylası mevkisinde meydana gelen yangın, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

BEYPAZARI'NDA YANGIN ORMANLIK ALANA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde ağılda çıkan yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Belen Yaylası mevkisinde bir ağılda bilinmeyen nedenle çıktı. İhbar üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve arazözler sevk edildi. Ekipler, yangını ormanlık alana sıçramadan söndürdü.

Yangın nedeni ile büyük panik ve korku yaşayan ağıl sahibi, yangın başladığı esnada tüm koyunların ağırda olduğunu belirterek bu nedenle yangına kısa sürede müdahale eden Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine teşekürlerini sundu. Yangın ormanlık alana sıçramadan ekipler tarafından hızlı bir şekilde söndürülürken aynı zamanda ağılda bulunan tüm koyunların kurtarılması da sevindirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER