Ankara Beypazarı'nda ağıl yangını!

Şehirde her geçen gün yeni yangın haberleri artmaya devam ediyor. Şehir merkezinde yaşanan olaylara ek olarak kırsal kesimde yaşanan yangınlar daha büyük hasar bırakabiliyor.

Ankara'da bu dönem çevre ilçelerde çok sık yangın vakalarına rastlandı. Çeşitli nedenlerden çıkan yangınlarda tarla ve araziler yandığı gibi çok sayıda canlı da zarar gördü.

YANGIN AĞILA ZARAR VERDİ

Ufak bir dikkatsizlik ya da hatadan kaynaklanan yangınlar geride ağır bir hasar bırakmaya devam ediyor. Bu konuyu defalarca kez tecrübe ederek yaşayan Ankara'da son olarak Beypazarında bir yangın vakası meydana geldiği bilgisi geldi.

Edinilen bilgiye göre bir vatandaşın ağılında çıkan yangın alanda bir hasar meydana gelmesine sebep oldu. Ağılda çıkan yangını gören vatandaşlar yetkililere söndürme için yardım talebinde bulundu.

Ağıla gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda ağılda çıkan yangın söndürüldü. Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın bildirilmediği yangın geride maddi bir hasar bıraktı.

ÇIKIŞ NEDENİ BİLİNMİYOR

Söz konusu yangının çıkışına dair herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Bu ve benzeri durumlarda akıllara gelen ilk husus yangınlara dair gerekli önlemlerin tam olarak alınması şeklinde oldu. İnsanların ev ve iş yerlerinde çıkabilecek yangınlara karşı tedbirlerini sağlam olarak yapması hayati önem taşıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı