Ankara Beypazarı'nda 19 Ekim Muhtarlar Günü töreni

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Muhtarlar günü sebebi ile tören düzenlendi. Düzenlenen törene Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal katıldı.

Ankara Beypazarı'nda 19 Ekim Muhtarlar Günü töreni

Beypazarı’nda 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebi ile düzenlenen tören 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen törende ilk olarak anıta çelenk bırakıldı. Tören sonrasında açıklama yapan muhtarların köprü görevi gördüğüne vurgu yapıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile düzenlenen törende çelenk bırakılması sonrasında katılımcılar tarafından saygı duruşunda bulunuldu. Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde yaptığı açıklamasında görevini layıkıyla yapmanın çabasında olduklarını ifade etti.

ÇELENK SUNULDU, SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla tören yapıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki törende, anıta çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

“DEVLET İLE KÖYLÜ ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORUZ”

Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Uysal, "Bizler, devlet ile köylü arasında köprü görevi gören kişileriz. Görevimizi layıkıyla yapmanın çabasındayız" ifadesi kullanıldı.

Uysal, daha sonra dernek binasında tebrikleri kabul etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende muhtarların rolü ve görevleri vurgulanırken, yapılan tebrikler de tek tek kabul edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER