Ankara Beypazarı TOKİ konut projesi başvuruları başladı

Pandemi dönemi sonrası ülkemizde konut fiyatlarındaki artış devam ederken devlet eliyle hayata geçirilecek olan projeler de yakından takip edilmeye başlandı. TOKİ'nin konut projeleri yakından takip edilirken Ankara'nın Beypazarı ilçesi için yeni duyuru yapıldı.

Ankara Beypazarı TOKİ konut projesi başvuruları başladı

Başkent Ankara, konut fiyatlarının en çok arttığı iller arasında yer alıyor. Ankara'da konut fiyatlarını yükselişini sürdürürken ev sahibi olmak isteyenler de uygun taksit seçenekleri ile konut sahibi olmanın yolunu arıyor. Daha önce hayata geçirdiği projelerle uygun taksit seçenekleri ile ve sahibi olmak isteyenlere fırsat sunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu kez Ankaralılar için konut projesini hayata geçirdi.

TOKİ, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde konut projesi için başvuru alacağını duyururken konuyla ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. TOKİ, Beypazarı ilçesinde inşa edilecek olan konut projesinde yer alan 113 daire için kuralı satış yapılacağını ifade ederken tarihleri de vatandaşların bilgisine sundu.

TOKİ ANKARA BEYPAZARI KONUT PROJESİ BAŞVURULARI BAŞLADI

TOKİ, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 113 konut için başvuru sahipleri arasında yapacağı kura ile hak sahiplerini belirleyeceğini ifade ederken detaylar da merak konusu oldu. TOKİ tarafından sunulan bilgilere göre 72 adet 2+1 alt gelir grubu ve 41 adet 3+1 orta gelir grubu olmak üzere toplamda 113 dairenin satışa çıkarıldığı Ankara Beypazarı'nda 2. Etap 428 Adet Konut Projesi için de başvurular başladı.

Ankara Beypazarı TOKİ konut projesi başvuruları başladı

14 Haziran'a kadar devam edecek olan başvuruların sona ermesi ile beraber yapılacak kura çekilişi ile evleri satın almaya hak kazanan kişilerin belirleneceği ifade edildi.

Ankara Beypazarı TOKİ konut projesi başvuruları başladı - Resim : 2

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak çalışmalarını sürdüren TOKİ, 113 konut için başvuruları almaya başladı. TOKİ'nin Ankara Beypazarı projesinde satışa sunduğu konutlarda fiyatlar ce taksit seçenekleri de belli oldu. Buna göre TOKİ Ankara Beypazarı'nda;

  • En düşük satış fiyatı 1 milyon 457 bin TL
  • En yüksek satış fiyatı ise 2 milyon 382 bin TL olarak belirlendi.
  • En düşük taksit tutarı 9 bin 110 TL'den başlarken
  • En yüksek taksit tutarı ise 14 bin 889 TL olarak açıklandı.

Ankara Beypazarı TOKİ konut projesi başvuruları başladı - Resim : 3

Konutlar için başvuruların 14 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER