Ankara Beypazarı Belediyesi duyurdu! Yarı Olimpik Yüzme Havuzu programı ve fiyatları güncellendi

Ankara'da ilçe belediyeleri sosyal tesislerde halka hizmet vermeye devam ediyor. Beypazarı ilçesinde bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun hizmet programının yenilendiği bildirildi.

Ankara Beypazarı Belediyesi duyurdu! Yarı Olimpik Yüzme Havuzu programı ve fiyatları güncellendi

Ankara Beypazarı Belediyesi duyurdu! Yarı Olimpik Yüzme Havuzu programı ve fiyatları güncellendi - Ankara'da pek çok ilçe belediyesi, ilçelerin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Beypazarı ilçesinde de sosyal tesislerin hizmetleri halk ile buluşturulmaya devam ediyor.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde belediye bünyesinde hizmet veren bir yarı olimpik yüzme havuzu bulunuyor. Beypazarı ilçesinde bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun program takvimi yenilenirken ücret bilgileri de güncel şekilde paylaşıldı.

ankara-beypazari-belediyesi-duyurdu-yari-olimpik-yuzme-havuzu-programi-ve-fiyatlari-guncellendi.jpg

BEYPAZARI BELEDİYESİ DUYURDU

Beypazarı ilçesinde bulunan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun hizmet programının yenilendiği bildirildi. Beypazarı Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda ''Duyuru'' ifadeleri yapılan açıklamada ''Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Program Güncellemesi'' ifadelerine yer verilerek iletişim ve fiyat bilgileri de paylaşıldı.

beypazari.jpg

BEYPAZARI BELEDİYESİ YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU ÜCRETLERİ

Beypazarı Belediyesi tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda yarı olimpik yüzme havuzunun sabah saat 09.00'da açılarak akşam saat 20.30'da da kapatıldığı bildirildi. Yüzme havuzunun günlük ücreti 25 lira olarak açıklanırken aylık abonelik ücreti de 250 lira olarak açıklandı. Merak edilen diğer detaylar da Beypazarı Belediyesi tarafından detaylandırıldı.

beypazari1.jpgİletişim bilgileri 0312 762 35 30 olarak kaydedilirken kadın ve erkekler için de ayrı günler olduğu belirtildi.

SONRAKİ HABER