Ankara Beypazarı 2. etap kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi

Ankara Beypazarı'nda TOKİ tarafından satışa sunulan konut projesi için kura çekilişi yapıldı. Beypazarı Ankara TOKİ kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi e-Devlet sorgulama ekranı.

Ankara Beypazarı 2. etap kura çekilişi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından satışa sunulan konut projeleri için başvuru ve satış duyuruları yapılmaya devam edilirken TOKİ'nin Ankara'da satışa sunduğu Beypazarı projesi için kura çekilişi yapıldı. TOKİ Ankara Beypazarı kura çekilişi sonuçları için beklenen tarih ve saat geldi.

TOKİ ANKARA BEYPAZARI KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Ankara Beypazarı'nda satışa sunulan 2+1 ve 3+1 konutlar için başvuru yapan kişiler arasında hak sahipleri yapılan kura çekilişi ile belirlenecek.

TOKİ tarafından yapılan açıklamada "Ankara Beypazarı 2. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoklarında bulunan (2+1) nitelikli 17 ve (3+1) nitelikli 13 olmak üzere toplam 30 adet konut için kura çekilişi noter huzurunda 17 Ekim 2024 tarihinde saat 11.00’de İdaremizin youtube hesabından canlı olarak gerçekleştirilecektir. Kura sonucu belirlenen asil hak sahipleri ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 23-24-25 Ekim 2024 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tüm şubelerinde gerçekleştirilecektir." ifadelerine yer verildi.

TOKİ KURA SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR, ÇEKİLİŞ SONUCU İSİM LİSTESİ NASIL SORGULANIR?

TOKİ'nin kura çekilişi sonuçları TOKİ GOV TR resmi internet sitesi üzerinden ya da e-Devlet TOKİ sitesi üzerinden sorgulanabilmektedir. İnternet sitesi üzerinden yapılacak olan sorgulamalarda kişinin kimlik numarası ile çekiliş sonucuna öğrenmelerine izin verilmektedir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER