Ankara Balıkesir arası otobüs ve uçak ile kaç TL? Fiyatlar güncellendi

Balıkesir yaz aylarında en çok tercih edilen tatil mekanları arasında yer alıyor. Bunun ile birlikte seyahat edecek olan tatil severler ise iki şehir arasındaki ulaşım ücretlerini merak ediyor.

Ankara Balıkesir arası otobüs ve uçak ile kaç TL? Fiyatlar güncellendi

Yaz aylarında tatilciler tarafından en çok ziyaret edilen illerin başında Balıkesir yer alıyor. Bunun ile birlikte Ankara'dan Balıkesir'e tatil yapmak için gitmeye hazırlanan birçok vatandaş iki şehir arasındaki bilet fiyatlarını araştırmaya koyuldu.

ANKARA BALIKESİR OTOBÜS BİLET FİYATLARI

Ankara'dan Balıkesir'e gitmek için otobüsü tercih edenler bilet fiyatlarını da araştırmaya koyuldu. İki şehir arasında bilet fiyatları 350 TL ile 630 TL arasında değişiyor. Fiyatlar seçilen firmadan dolayı değişiklik göstermektedir.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ANKARA BALIKESİR UÇAK BİLET FİYATLARI

Otobüs dışında yolculuğunu uçak ile yapmak isteyen vatandaşlar bilet fiyatı araştırması yapıyor. Ankara ve Balıkesir arasında aktarmasız uçak bileti bulunmuyor. Ankara'dan Balıkesir'e uçak ile ulaşım sağlamak isteyen kişiler öncelikle İstanbul üzerinden aktarma yapmalıdır. Aktarmalı uçak bileti ise 1.881 TL'den 2 bin 529 TL'ye kadar çıkıyor.

SONRAKİ HABER