Ankara Ayaş'ta takla atan aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti

Başkent'te son dönemlerde yaşanan kazalarda genç yaştaki insanlar hayatını kaybediyor. Bir çok olayın temelinde araçların kontrolden çıkması yatıyor.

Ankara Ayaş'ta takla atan aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti

Benzer bir olay Ayaş ilçesinde meydana geldi. Bir otomobil sürücüsü Başağaç mahallesinde seyir halindeyken aracının kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç dengesini kaybetti ve taklalar açmaya başladı.

Taklalar açtıktan sonra yol kenarındaki boş arazide ters olarak durabilen araç çevredekilerin dikkatinden kaçmadı. Bir otomobilin kaza yaptığını gören çevredeki vatandaşlar kaza yapan şahsın sağlığının iyi olması ve tedavi altına alınması için ambulansları olay yerine çağırdı.

ARACIN SÜRÜCÜSÜ KURTULAMADI

Yaşanan kazanın insani boyutu için sağlık ekipleri, adli yönünü incelemek için polisler olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemelerde ise acı gerçek gözler önüne serildi.

Taklalar atarak durabilen aracın şoför koltuğunda oturan 28 yaşındaki O.İ. olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri aracın içerisinden cansız bedeni çıkarılan O.İ'yi işlemlerin yapılması için hastaneye kaldırdı. Bölgedeki polislerde kazanın nasıl gerçekleştiği ve suçun neyde olduğunu belirleme çalışmalarına başladı.

Kazanın çıkış nedeni olan aracın kontrol kaybının hangi sebepten kaynaklandığı bilinmiyor. Bu ve benzeri kazalarda hasarın ve oluşabilecek kaybın en aza indirilmesi için aracın tüm kontrollerden geçirilmesi ve yüksek hızdan kaçınılması uyarıları yapılıyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER