Ankara ASKİ Çalışanlarından sosyal sorumluluk projesi! Öğrenciler için kırtasiye malzemeleri bağışlıyorlar

Ankara'da ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılama adına anlamlı bir proje başlatıldı. ABB ASKİ çalışanlarının girişimleri ile başlatılan proje ile öğrencilere kitap, kırtasiye ve oyuncak toplanacak.

Ankara ASKİ Çalışanlarından sosyal sorumluluk projesi! Öğrenciler için kırtasiye malzemeleri bağışlıyorlar

Başkent Ankara'da eğitim gören öğrencilerden ihtiyaç sahibi olanlara yönelik sevindirici bir sosyal sorumluluk hareketi başladığı bildirildi.

ASKİ ÇALIŞANLARINDAN ANLAMLI PROJE

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren ASKİ'nin çalışanlarından gönüllülerin bir araya geldiği proje ile şehir genelinde belirlenen öğrencilerin okul ve boş zamanlarında eğlenmesi için oyuncak ihtiyaçlarının “Bir kutu mutluluk” adı verilen proje ile karşılanmaya çalışılacağı ifade edildi.

Ankara ASKİ Çalışanlarından sosyal sorumluluk projesi! Öğrenciler için kırtasiye malzemeleri bağışlıyorlar

Başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında ASKİ ekipleri mesleklerini oluşturan ve hayatın devam kaynağı olarak görülen su konusunda öğrencilere bilinçlendirme sunumları yapıyorlar. Bir Kutu Mutluluk projesi kapsamında ASKİ Genel Müdür Yardımcısı, Planlama, Koordinasyon ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Muhammed Ercan ASKİ ekibi ile birlikte Ankara'nın Ayaş ilçesinde bulunan Çanıllı Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

“ÇOCUKLARIN GÖZLERİNDEKİ SEVİNCİ GÖRMEK”

Ercan “Projeye ilişkin çocuklardan çok güzel tepkiler aldığımız için mutluyuz. Çocuklar, ekibimizin hazırladığı animasyon sunumunu ilgiyle izledi. Öte yandan daire başkanlığı personelimizin katkılarıyla karınca kararınca hazırladığımız hediye kutularına da ilgi gösterdiler. Açıkçası çocukların gözlerindeki sevinci görmek her şeye bedel” diyerek kendileri için en önemli hususun çocukların mutlu edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Ankara ASKİ Çalışanlarından sosyal sorumluluk projesi! Öğrenciler için kırtasiye malzemeleri bağışlıyorlar - Resim : 2

ASKİ ekiplerinin başlattığı proje kapsamında Ankara genelinde çeşitli okulları gezerek yardımlar yapacağı bildirildi. Bir kutu mutluluk sosyal sorumluluk projesi hakkında ilerleyen günlerde yeni bilgilerin verilmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER