Ankara AOÇ parkı ve rekreasyon alanı 10 yıllığına kiraya verilecek!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale duyurusu ile 10 yıllığına işletim hakkının kiraya verileceği duyuruldu. Toplam 86 bin metrekarelik alan için ihalenin açık artırma usulü ile yapılacağı belirtildi.

Ankara AOÇ parkı ve rekreasyon alanı 10 yıllığına kiraya verilecek!

Ankaralıların gözde mekanları ve uğrak noktaları arasında yer alan Atatürk Orman Çiftliği için yeni ihale duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuru kapsamında Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü mülkiyeti altında bulunan 86 bin metrekarelik alan içerisinde kurulu bulunan park ve rekreasyon alanının 10 yıllığına kiraya verileceği ilan edildi.

AOÇ PARKI VE REKREASYON ALANI İÇİN KİRALAMA İHALESİ İLANI YAYIMLANDI!

Yayımlanan ihale duyurusunda "Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğüne ait; Etimesgut İlçesi 3406 Ada 1-3 Parseller, 3407 Ada 5 Parsel ve 2100 Ada 22 Parselde Bulunan toplam 86.000,00 m² taşınmazın Park ve Rekreasyon Alanlarında: Atlı Spor Tesisleri, Dinlenme-Eğlence Alanları, Piknik Alanları, Ağaçlandırma, Oyun Alanları, Çay Bahçesi, Yeme İçme Birimleri, Büfe, Mekanik Eğlence Parkı, Peyzaj Elemanları, Genel Otoparklar, Servis Yolları, Bisiklet Yolları vb. olarak 10 (on) yıllığına kiralanması işidir. Kiralama işi Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmeliği’nin 42 nci maddesine göre açık artırma usulü ile yapılacaktır. İhalede zarflar açıldıktan sonra evrakları tamam olan istekliler arasında açık artırmaya gidilecektir." denilerek ihalenin açık artırma yöntemiyle yapılacağı belirtildi.

Ankara AOÇ parkı ve rekreasyon alanı 10 yıllığına kiraya verilecek!

Yayımlanan ihale metninde kiralama bedeli aylık 150 bin TL+KDV olarak belirlenirken ihalenin geçici teminatı ise 540 bin TL olarak açıklandı. Söz konusu kiralama ihalesi 23 Ekim 2024 tarihinde saat 16:00'da AOÇ Ticaret Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. Teklif mektuplarının şartnamaye uygun olarak hazırlanarak ihale gününe kadar teslim edilmesi şartı aranacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER