Ankara Altındağ'da trafo yangını çıktı!

Ankara Altındağ'da henüz belirlenemeyen bir nedenle trafo yangını meydana geldi. Yaşanan yangın kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu.

Ankara'nın Altındağ ilçe sınırları içerisinde yer alan Aydınlıkevler Mahallesi'nde yer alan Altınpark'ta akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Burada bulunan trafoda başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ANKARA ALTINPARK'TA TRAFO YANGINI!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bilinmeyen bir nedenle trafoda yangın çıktı. Alınan bilgiye göre olay, Altındağ ilçesinin Aydınlıkevler Mahallesi'nde yer alan Altınpark'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde bir elektrik trafosunda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Trafodan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların yapmış olduğu ihbar üzerine trafonun bulunduğu bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken yaralanan kişi olmadığı da bildirildi.

Kaynak: İHA