Ankara Altındağ'da sokak köpeğinin saldırısında yaşlı bir adam yaralandı

Ankara'da yaşlı bir adam, dinlenmek için geldiği parkta sahipsiz bir köpeğin saldırısı uğradığını iddia etti. Bacağından yaralanan yaşlı adamın ambulansla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Ankara Altındağ'da sokak köpeğinin saldırısında yaşlı bir adam yaralandı

Sahipsiz sokak köpekleri ile ilgili olarak tartışmaların devam ettiği dönemde Başkent Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Ankara Altındağ'da bulunan bir parkta yaşlı adam, dinlenmek için geldiği parkta sahipsiz bir köpeğin saldırısı uğradı.

Olay, 5 Eylül tarihinde Altındağ'daki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dinlenmek için parka giren yaşlı bir adama, o sırada parkta bulunan sahipsiz bir köpek saldırdı. Bacağından ısırılan adamın yardımına giden çevre halkının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

ALTINDAĞ'DA SOKAK KÖPEĞİ TARAFINDAN ISIRILAN YAŞLI ADAM BACAĞINDAN YARALANDI

Yaralı şahsa olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye nakledildiği öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen yaşlı adamın yaşadığı olay sonrası ilgili inceleme başlatıldığı ifade edilirken çevreden bir esnaf da “Çok fazla yaşlı var burada ve korkudan dışarı çıkamıyor” ifadelerine yer vererek, “Birkaç gündür, bir kız çocuğu peşinde köpeklerle birlikte geziyormuş. Gezdirdiği köpekleri besliyormuş. Köpekler de insanlara saldırmaya başlamış. En sonda yaşlı bir adamın bacağını ısırmış köpeklerden biri. Sağlık ekipleri geldi, yaralı adama müdahale etti. Adamı gördüğümde ambulansın içindeydi, başındaki birkaç kişi ilgileniyordu.'' dedi. Parkın önceden kalabalık olduğu ancak köpekler nedeniyle artık parka pek fazla rağbet olmadığını ifade etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER