Ankara Altındağ'da silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

Altındağ'da silahlı saldırıya uğrayan S.K. hayatını kaybetti. Olayın faili ya da faillerini yakalamak adına güvenlik güçleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Ankara Altındağ'da silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

Altındağ Ulubay Mahallesi Ece Caddesi üzerinde yürüyen S.K. kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla sırtından vuruldu. S.K. kurşunun etkisiyle yere yığılırken arkasından ateş eden kişi ise olay yerinden kaçtı. Silah sesinin duyulmasının ardından vatandaşların ihbarıyla olay yerine güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilirken S.K.'nin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklandı.

ALTINDAĞ'DA SON DAKİKA CİNAYET: KALDIRIMDA SIRTINDAN VURULDU!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan S.K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Ulubey Mahallesi Ece Caddesi üzerinde, kimliği öğrenilemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan S.K. sırtından yaralandı.

Silah sesini duyan yakınları tarafından hemen Ankara Hastanesine götürülen S.K. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamayarak vefat etti. S.K. 'nın cansız bedeni otopsi işlemlerinin yapılması için Keçiören Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olayın faili ya da faillerinin bulunması için ekipler araştırmalarına başlarken bölgedeki güvenlik kameraları inceleme altına alındı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER