Ankara Altındağ'da seyir halindeki araçta yangın: Hurdaya döndü

Ankara’nın Altındağ ilçesinde seyir halindeki bir araçta çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının tamamen söndürülmesi sonrasında araçtan geriye sadece hurda yığının kaldığı görüldü.

Olay Ankara’nın Altındağ ilçesinde meydana geldi. Aktarılan haberin detaylarına göre Altındağ ilçesine bağlı Doğantepe Mahallesi’ndeki bir araçta seyir halinde yangın çıktı.

Sürücü aracı sağa çekti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca hemen müdahale etti. Olay ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydedildi.

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ BİLİNMİYOR

Yangına ilişkin yapılan ihbarda bölgeye polis ekiplerinin de geldiği görüldü. Seyir halindeki araçta başlayan yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre, olay, akşam saatlerinde Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alan Doğantepe Mahallesinde meydana geldi. Seyir halindeki bir otomobilde aniden yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan aracı söndürdü. Olay bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Yanan otomobil kullanılamaz hale geldi.

YANAN ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Olayda can kaybı ya da yaralanmamanın olmaması derin bir nefes aldırdı. Yangının çıkış sebebi bilinmezken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa süre içerisinde söndürdü. Ancak aracın kullanılamayacak hale geldiği görüldü.

Kaynak: İHA