Ankara Altındağ'da motosiklet üzerinde alkol alan sürücü kamerada

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir motosiklet sürücüsü seyir halindeyken alkol aldı. O anlar ise bir başka sürücünün cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Ankara Altındağ'da motosiklet üzerinde alkol alan sürücü kamerada

Trafik kuralları, can ve mal güvenliğinin sağlanması için hazırlanmıştır. Trafik kurallarına uyulması bir zorunlulukken buna sürücü, yaya ve yolcuların dikkat etmesi gerekir. Trafikte oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi için hazırlanan bu kuralların ihlali durumunda da çeşitli yaptırımlar uygulanmaya devam ediyor. Başkent Ankara'dan akıllara durgunluk veren görüntüler gelmeye devam ediyor. Ankara’da motosiklet üzerinde alkol alan sürücü kameralara takılırken o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ankara’da seyir halindeyken alkol kullanan motosiklet sürücüsü kameralara yakalandı.

ALTINDAĞ'DA TEHLİKELİ MOTOSİKLET SÜRÜŞÜ

Trafikte can ve mal güvenliğinin sağlanması için kurallara uyulması hayati derecede önem taşıyor. Trafik kurallarına uyulmaması pek çok olumsuzluğu beraberinde getirirken Ankara'nın Altındağ ilçesi Bentderesi mevkiinde akıllara durgunluk veren görüntüler kaydedildi.

Altındağ Bentderesi mevkiinde seyir halindeki bir motosiklet sürücüsünün alkol aldığı fark edildi. Motosiklet üzerinde seyir halindeyken alkol alarak yoluna devam eden sürücü trafiğin güvenliğini tehlikeye attı. O anlar başka bir araçtaki vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosiklet sürücüsünün kırmızı ışıkta beklerken alkol kullandığı görüldü. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER