Ankara Altındağ'da kurban pazarları nerede, hangi adreslere kuruluyor?

Kurban Bayramı hazırlıklarına devam eden Ankaralılar bir yandan da kurban pazarlarının adreslerini öğrenmeye çalışıyor. Altındağ ilçesinde kurulan kurban pazarlarının adresi merak edilirken detayları derledik.

Ankara Altındağ'da kurban pazarları nerede, hangi adreslere kuruluyor?

Yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı için hazırlıkları devam eden Ankaralılar da küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatlarını öğrenmek üzere kurban çadırlarını ziyaret etmeye başladı. Ankara'daki kurban çadırlarının adresleri sorgulanmaya devam ederken çadırların adresleri de belediyeler tarafından açıklanmaya devam ediyor.

16 - 19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek olan Kurban Bayramı için kurbanlık alacak olanlar ise hayvan pazarlarının kurulduğu adresler hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırma yaparken Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayanlar da ''Ankara Altındağ'da kurban pazarları nerede kuruluyor?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

2024 ANKARA ALTINDAĞ KURBAN PAZARLARI NEREDE KURULACAK?

Kurban Bayramı'nda kurbanlık satışları için kurulacak kurban pazarlarına olan ilgi devam ediyor. Kurban Bayramı'nda çadırlarda büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık satışları yapılacak.

Ankara Altındağ'da kurban pazarları nerede, hangi adreslere kuruluyor?

Ankaralılar da kendilerine en yakın çadıra giderken Altındağ ilçesinde yaşayanlar da ilçedeki kurban pazarlarının adresini merak etti. Altındağ Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı'nda hazırlıklar tamamlanırken vatandaşların alım ve kesim için Tatlar Mahallesi Kümeevler mevkiinde bulunan Altındağ Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı'na gidebilecekleri ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER