Ankara Altındağ'da kontrolden çıkan otomobil takla attı! 1 yaralı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana gelen olayda bir otomobilin kontrolden çıkması sonucunda takla attığı belirtildi. Bunun sonucunda ise 1 kişi yaralandı.

Ankara Altındağ'da kontrolden çıkan otomobil takla attı! 1 yaralı

Bugün akşam saatlerinde Ankara’nın Altındağ ilçesinde meydana gelen olayda seyir halindeyken kontrolden çıkan otomobilin takla attığı öğrenildi. Gerçekleşen bu kazada 1 kişi yaralandı. Araçta sıkışan kişinin o esnada arabayı kullanan kadın sürücü olduğu ifade edildi. Kaza hakkında ise polis ekipleri tarafından yürütülen soruşturmanın devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

ANKARA'DA TAKLA ATAN OTOMOBİLDE 1 KİŞİ YARALANDI!

Yaşanan kaza ile ilgili edinilen bilgilere göre; Altındağ ilçesi Bostancık Caddesi üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği otomobil refüje çarparak takla attı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan kadın sürücüyü çevrede bulunan vatandaşlar çıkardı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaralı kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Polis tarafından ise yapılan ilk incelemelerin ardından kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kazada yaralanan vatandaşlın sağlık durumu hakkında ise henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

SONRAKİ HABER