Ankara Altındağ'da emlakçıya saldırı düzenleyen 2 kişi yakalandı

Başkent Ankara'da geçtiğimiz günlerde bir emlakçıya ateş açan ve bir kişiyi yaralayan iki şahıs için arama çalışmaları başlatılmıştı. Ekipler şahısların yerlerini tespit etmesinin ardından bölgeye bir operasyon düzenledi.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 17 Eylül günü bilinmeyen nedenden dolayı bir emlakçıda silahlı saldırı olayı yaşanmıştı. 2 şahıs içinde bulundukları emlakçıda Ç.U adlı vatandaşı vurarak yaralamış ve kaçmıştı.

OPERASYON DÜĞMESİNE BASILDI

Yaşanan bu durumun ardından Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler söz konusu saldırının suçlularını yakalamak ve adalete teslim etmek adına süreci başlatmıştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ve olay yerinde gerekli tetkiklerde bulunan emniyet mensupları çalışmalarının sonunda şahısların yerlerini tespit etti.

2 suçluyu da yakalamak için operasyon düğmesine basan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri şahısları başarılı bir şekilde gözaltına aldı.

Yakalanan şahısların bölgede daha önce keşif yaptıkları ve saldırı için ön hazırlıkta bulunduğu öğrenildi. İşledikleri suça ek olarak çok sayıda suçtan da sabıka kayıtları bulunan şahıslar emniyete götürüldü.

SUÇLULARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Oradan da adliyeye gönderilecek şahısların tutuklanması bekleniyor. Ankara Emniyeti suç işledikleri tespit edilen şahısları yakalamak ve cezalarının bir an önce verilmesi için çalışmalarına aynı şekilde devam ediyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı