Ankara Altındağ'da bir kişi eski eşinin evlendiği adamı pompalı tüfekle vurdu

Ülkemizde yaşanan asayiş olayları gündem olmaya devam ediyor. Başkent Ankara'dan da bir son dakika haberi gelirken Altındağ ilçesinde pompalı tüfekli bir saldırı meydana geldiği ifade edildi.

Türkiye'de her gün birbirinden farklı pek çok asayiş haberi geliyor. Basına yansıyan olaylar kamuoyunun gündeminde yer alırken bu olaylara ilişkin bilgiler güvenlik güçleri tarafından paylaşılıyor. Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir şahıs, eski eşinin kocasını pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

İddialara göre, Altındağ ilçesinde eski eşinin evine gelen şahıs, ağaç dallarının altına saklanarak, eski eşinin evlendiği R. İ.'in evden çıkmasını bekledi. Şahıs, evden çıkan R. İ.'yi pompalı tüfekle kalçasından vurarak kaçtığı öğrenildi.

ANKARA'DA BİR KİŞİ ESKİ EŞİNİN EVLENDİĞİ ADAMI POMPALI TÜFEKLE VURDU

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken R. İ., yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Ses duyunca köpeklere ateş edildiğini zannederek evden çıktığını söyleyen anne G. İ., “Gelinimin sesini duyup çıktım. 'Kocamı vurdular' diye bağırıyordu.

Ankara Altındağ'da bir kişi eski eşinin evlendiği adamı pompalı tüfekle vurdu

Silah sesi duyunca köpekleri vurdular sandım başta. Gelinin sesini duyunca çıktım. Bir baktım oğlumla gelinim yerde. Battaniye ve yastık getirdim yere yatırdılar yüzüstü. Baldırı parçalanmıştı, rengi sararmıştı. Sadece adamın kaçışını gördüm. Dalların altında saklanmış. Gelinimin eski kocasıydı. Rahat vermiyordu. Bir defa daha yaralama olayı oldu, karakolluk oldular” diye konuştu. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İHA