Ankara Altındağ'da 52 suçtan aranan şahıs düzenlenen operasyon sonucu yakalandı

Ankara İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Altındağ ilçesinde bir operasyon gerçekleştirildi. Söz konusu operasyon sonucu onlarca dolandırıcılık suçu işlemiş bir şahıs yakayı ele verdi.

Ankara Altındağ'da 52 suçtan aranan şahıs düzenlenen operasyon sonucu yakalandı

Son zamanların en sık rastlanılan suçları arasında olan dolandırıcılık vatandaşları ve kurumları mağdur etmeye devam ediyor. Vatandaşlara onların en çok güvendiği kurum ya da şahsın adı ile yaklaşan suçlular haksız kazanç sağlayıp izlerini kaybettiriyor.

52 FARKLI SUÇA KARIŞAN ŞAHIS YAKALANDI

Şahısların dolandırılma vakaları kadar kurumların dolandırıcılar tarafından mağdur edilme ya da adlarının kullanılma haberleri de sıklıkla gündemde yer alıyor. Konu ile ilgili olarak Ankara'da bir operasyon gerçekleştirildiği bildirildi. Altındağ ilçesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin 52 farklı dolandırıcılık suçuna karışmış bir şahsı gözaltına aldığı açıklandı.

Edinilen bilgiye göre ekipler banka ve kredi kurumlarının ardını kullanarak vatandaşları dolandırdığını tespit etti. Ekiplerin hazırlık sürecini tamamlamasın ardından şahsı gözaltına almak ve adalete teslim etmek için için harekete geçildi. Altındağ'da yaşadığı öğrenilen şahıs nokta operasyonu ile saklandığı adreste JASAT ekipleri tarafından yakalandı. Hakkında 10 yıl hapis cezası kararı olan zanlı daha fazla kaçamadı ve adalete teslim edildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu yakalanan 52 suça karışmış şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Bu olayın ardından dolandırıcılara karşı dikkatli olmanın önemi bir kez daha gözler önüne serildi.

SONRAKİ HABER