Ankara Akyurt'taki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına müdahale sürüyor

Ankara'nın Akyurt ilçesindeki geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Olay yerine Akyurt ilçesi ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangını söndürme çalışmaları da devam ediyor.

Başkent Ankara'da yaşanan yangın olaylarına bir yenisi daha eklendi. Dün akşam saatlerinde Ankara'nın Akyurt ilçesindeki bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktığı öğrenildi.

Akyurt Atık Getirme Merkezi'nde yangın çıktığı öğrenilirken gece saatlerinden bu yana yangına müdahalenin devam ettiği öğrenildi.

Ankara Akyurt'taki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına müdahale sürüyor

ANKARA AKYURT'TA BULUNAN GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİNDE YANGIN

Ankara'nın Akyurt ilçesi Akyurt Atık Getirme Merkezi'nde yangın çıktı. Yangının çıkması üzerine durum hemen itfaiye ekiplerine ihbar edildi.

Ankara Akyurt'taki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına müdahale sürüyor - Resim : 2

İhbar üzerine olay yerine Akyurt ilçesi ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği yangını söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Ankara Akyurt'taki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangına müdahale sürüyor - Resim : 3

Yangına 100'e yakın personel ile müdahale edildiği öğrenilirken 7 itfaiye aracı, 3 arazöz ve 4 kepçe, 4 tanker, 2 büyük tanker, 2 paletli kepçe ile yangına müdahale ediliyor. Yangınla ilgili bilgiler aralıklı olarak güncelleniyor.