Ankara Akyurt’taki bir arazide yangın meydana geldi!

Ankara’nın Akyurt ilçesinde yangın meydana geldi. Yangının çıkış sebebi ise henüz belirlenemedi.

Yaz mevsiminin gelmesi ve aşırı sıcakların yurdu etkisi altına almasıyla birlikte Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşlar güne yangın haberleriyle başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda Diyarbakır-Mardin’de başlayan ve İzmir’e uzanan yangınlar halkta panik ve endişeye yol açıyor. İnternet üzerinde şehir ve ilçelerin yangın riskleri de araştırılmaya başlandı.

Bu yangınlardan birisi de Ankara’da gerçekleşti. Ankara’nın Akyurt ilçesindeki bir ekili arazinde yangın meydana geldi.

Ankara’nın Akyurt ilçesinde akşam saatlerinde ekili arazide çıkan yangın paniğe neden oldu.

YANGINA İŞ MAKİNELERİ VE İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Edinilen bilgiler doğrultusunda Ankara’da meydana gelen yangın akşam saatlerinde Akyurt ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan Akyurt Devlet Hastanesinin önündeki ekili arazide çıktı. Yangının çıkış sebebi ise henüz belirlenemezken 50 dönümlük arazi yangından etkilendi. Ankara’nın Akyurt ilçesindeki Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Akyurt Devlet Hastanesinin önündeki ekili arazide meydana gelen yangına çok sayıda itfaiye ekibi ve Akyurt Belediyesine ait iş makineleri müdahale etti.

Ankara’nın Akyurt ilçesinin çoğu bölgesinden görülen yangın itfaiye ekibi ve Akyurt Belediyesine ait iş makinelerinin müdahaleleri sonucu söndürüldü. Olayda yaralanan olmadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER