Ankara Akyurt'ta yavru yılanın hayatını kurtarıp yürekleri ısıttı

Ankara’nın Akyurt ilçesinde vatandaşlar tarafından “Son Yılan Bükücü” adı ile tanınan Tuncay Sezer zifte bulanmış yavru yılanı temizledikten sonra yeniden doğaya salması yürekleri ısıttı.

Ankara’nın Akyurt ilçesinde zifte bulanan yavru yılanın imdadına "Son Yılan Bükücü" ismi ile tanınmış Tuncay Sezer koştu. İhbar üzerine gittiği yerde Tuncay Sezer zifte bulanmış bir yavru yılan gördü. Bu yılanı olduğu yerden alan Tuncay Sezer mazot yardımı ile yılanın üzerine bulaşmış zifti temizledi.

YAVRU YILANIN HAYATINI KURTARDI!

Yavru yılanı ziftten arındıran Tuncay Sezer onu doğal yaşam alanına bıraktı. Bu anların görüntüsü kaydedilirken yılanı temizleyen Tuncay Sezer’in bu sorumlu davranışı yürekleri ısıttı. Yavru yılanın hayatını kurtaran Tuncay Sezer’e tebrik mesajları yağmaya başladı.

Ankara'nın Akyurt ilçesinde "Son Yılan Bükücü" olarak tanınan Tuncay Sezer, ihbar üzerine gittiği yerde zifte bulanarak mahsur kalmış yavru yılanı mazot yardımıyla temizledikten sonra doğaya geri bıraktı.

Tuncay Sezer, 6 yaşından itibaren yılanları yakalama konusunda gösterdiği marifetleri nedeniyle bölge halkının efsanesi haline geldi. Sezer, Ankara'da “Son Yılan Bükücü” ve “Yılanların Efendisi” ismiyle biliniyor.

İhbar üzerine gittiği yerde zifte bulanarak mahsur kalmış yavru yılanı mazot yardımıyla temizleyen Sezer, ardından hayvanı doğaya geri saldı. O anlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Tuncay Sezer’in yavru bir yılanın hayatını kurtardığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Bunun üzerine kendisine yoğun bir şekilde tebrik mesajları iletildi. Özellikle hayvanseverler bu davranışı çok beğenerek takdirlerini ortaya koyuyorlar.

Kaynak: İHA