Ankara Akyurt'ta seyir halindeki beton mikseri devrildi

Ankara Akyurt'ta seyir halinde olan beton mikseri henüz belirlenemeyen bir nedenle kaza yaparak devrildi.

Ankara Akyurt'ta seyir halindeki beton mikseri devrildi

Ankara'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmiş olduğu beton mikseri seyir halindeyken yola devrildi. Akyurt Çankırı Bulvarı Ravlı Sokak'ta meydana gelen trafik kazası büyük endişe yaşanmasına neden olurken kazayı gören diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

AKYURT'TA SON DAKİKA TRAFİK KAZASI!

Ankara’da seyir halinde ilerleyen beton mikseri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kaza, Ankara’nın Akyurt ilçesindeki Çankırı Bulvarı Ravlı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Ravlı Sokak’ta seyir halinde olan bir beton mikseri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazaya tanıklık eden diğer araç sürücülerinin yapmış olduğu ihbar üzerine kaza yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Devrilen beton mikserinin sürücüsü ekipler gelene kadar aracın içinden kendi imkanları ile çıkarken sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenini ardından tedbir amacıyla hastaneye sevk edildi. Trafik ekipleri kaza hakkında soruşturma başlatırken olayda başka yaralanan ve can kaybının olmaması ise kazanın teselli veren tek yönü oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER