Ankara Akyurt’ta seyir halindeki araç tıra arkadan çarptı

Ankara’nın Akyurt ilçesinde meydana gelen kazada seyir halindeki bir araç tıra çarptı. Kaza anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay Akyurt ilçesine bağlı Altınova ilçesinde meydana geldi. Park halindeki tıra arkadan çarpan otomobil tıra resmen ok gibi saplandı.

Olaya ilişkin aktarılan son habere göre kaza sonucunda araç sürücüsü hayatını kaybederken, eşinin de yaralandığı öğrenildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ankara'da seyir halindeki bir otomobil park halindeki tıra arkadan çarptı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı. Vefat eden H.M. defnedilirken, ağır yaralanan eşi ise hastanede tedavi altına alındı.

TIRA OK GİBİ SAPLANDI

Ankara'nın Akyurt ilçesi Altınova Mahallesi Çankırı caddesinde meydana gelen kazada seyir halindeki otomobil park halindeki tıra arkadan çarptı. Kaza sonucunda otomobilde bulunan H.M. hayatını kaybederken otomobil sürücüsü olan H.M’nın eşi İ.M. ise ağır yaralandı. Hayatını kaybeden H.M. cenazesi Akyurt ilçesinde toprağa verildi. Ayrıca feci kaza ile ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Acı kazaya ilişkin ekipler soruşturma başlattı. Kazada hayatını kaybeden sürücü H.M. ise Akyurt’ta toprağa verildi. Kazada ağır yaralanan İ.M’nin tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA