Ankara Akyurt'ta korkutan kaza! Kontrolden çıktı, çukura yuvarlandı

Yeni haftanın ilk gününde Ankara genelinde bir kaza haberi de Akyurt ilçesinden geldi. Yürekleri ağıza getiren kazada yaralılar olduğu bildirildi.

Ankara Akyurt'ta korkutan kaza! Kontrolden çıktı, çukura yuvarlandı

Araç kontrolünü tam olarak sağlamanın önemini bir kez daha gözler önüne seren kazanın adresi Ankara'nın Akyurt ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre bir otomobil sürücüsü aracı ile seyir halindeyken bir anda kontrolünü kaybetti.

ARAÇ ÇUKURA GİRDİ

Sürücünün aracın hakimiyetini kaybetmesinin ardından söz konusu araç içindekiler iler beraber yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Yoldan çıkan araç o esnada Karayollarına bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışma kapsamında açılan çukura girdi. Söz konusu kazanın ardından korkulan haber gelmedi ve kazada hayatını kaybeden birisinin olmadığı öğrenildi. Çankırı Bulvarında yaşanan kazada aracın şoförü ile beraber 2 kişi yaralandı.

Ankara Akyurt'ta korkutan kaza! Kontrolden çıktı, çukura yuvarlandı

Kazanın yaşanmasının ardından sağlık ekiplerine yaralılara müdahale etmeleri için haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar Akyurt Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kastamonu'dan Ankara'ya geldikleri öğrenilen araç işindeki kişilerin Bilkent Şehir Hastanesi'ne gitmekte oldukları ifade edildi. Yaşanılan kazanın haberinin duyulmasının ardından olay yerine gelen ekiplerin ise hızlı bir şekilde adli işlemlere başladığı öğrenildi.

İNCELEME DEVAM EDİYOR

Akyurt emniyetine bağlı ekiplerin çalışmalarını bitirmesinin ardından kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiğinin ve kim ya da kimlerin ihmalinin olduğunun aydınlatılması bekleniyor. Yaşanılan kazanın ardından bölgede yaşanan duraksama giderildi ve yol eski haline geri döndü.

SONRAKİ HABER