Ankara Akyurt'ta kaza! 2'si ağır 3 kişi yaralandı

Ankara Akyurt'ta otomobillerin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 3 kişi yaralandı.

Ankara Akyurt'ta kaza! 2'si ağır 3 kişi yaralandı

Ankara Akyurt'ta meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Akyurt'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Ankara'da iki otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. 3 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Kaza, Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, U.K. idaresindeki otomobil ile M.K. kontrolündeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle M.K.’nin aracı şarampole yuvarlandı, kazaya neden olan diğer araç ise metrelerce savruldu.

Ankara Akyurt'ta kaza! 2'si ağır 3 kişi yaralandı

3 KİŞİDEN 2'SİNİN DURUMU AĞIR

Kaza olduğunu gören vatandaşlar, yardım etmek için olay yerine koştu. İki otomobilin çarpışması sonucu yaralılar olduğunu gören vatandaşlar, yaşananları yetkililere ihbar etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen ekipler, yaralı 3 kişiye olay yerinde müdahalede bulundu. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun nasıl olduğu ise merak edildi. Akyurt'ta meydana gelen kazada yaralanan 3 kişiden 2'sinin durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. Ekipler ise kazayla ilgili soruşturma çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER