Ankara Akyurt'ta kaza! 1 kişi yaralandı

Ankara Akyurt'ta bir otomobil kamyona arkadan çarptı. Yaşanan kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

Ankara Akyurt'ta kaza! 1 kişi yaralandı

Ankara’nın Akyurt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara’nın Akyurt ilçesi Çankırı Bulvarında, otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, sabah sabah saatlerinde Çankırı Bulvarı mevkiinde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, Ankara- Çankırı Karayolu’nda seyir halinde olan E.T yönetimindeki kamyona, E.A.A. idaresindeki otomobil arkadan çarptı.

YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar, kaza olduğunu fark edince olay yerine yardıma koştu. Vatandaşlar, yetkilileri arayarak kaza olduğu bilgisini verdi. Bilgi verilmesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza olduğunu gören vatandaşlar ise büyük korku ve panik yaşadı. Çankırı Bulvarı mevkiinde meydana gelen kazada otomobil sürücüsü E.A.A. yaralandı. Kısa süre içerisinde kaza yerine gelen ekipler, yaralı kişiye ilk müdahalede bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yaralı sürücüye ilk müdahale kaza mahallinde yapıldı. Daha sonra da yaralı kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun nasıl olduğu ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamadı. Ekipler ise kaza ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER