Ankara Akyurt'ta düzenlenen operasyonlarda 6 kişi yakalandı

Şehir genelinde yapılan çalışmalar sonucunda suç kaydı olan şahıslar emniyet güçleri tarafından yakalanmaya devam ediliyor. Son olarak Akyurt ilçesinde yakalanan suçlular hakkında bir açıklama yapıldı.

Ankara Akyurt'ta düzenlenen operasyonlarda 6 kişi yakalandı

Ankara'nın ilçelerinde suç işlediği kesinleşen kişileri yakalama ve yeni suçların yapılmasını engelleme adına ilçelerin emniyet müdürlükleri çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler halinde ilçelerin çeşitli yerlerinde denetim noktaları oluşturan ekipler ek olarak tespit edilen noktalara da operasyon gerçekleştiriyor.

6 KİŞİ YAKALANDI

Ankara'nın Akyurt ilçesinde emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlar ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Edinilen bilgiye göre Akyurt'ta çeşitli suçlardan kaydı bulunan 6 kişi yakalandı. Son bir haftalık zaman diliminde yakalandığı tespit edilen kişiler haklarında işlem yapılmak için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şahıslar yakalandıktan sonra evlerinde yapılan aramada çok sayıda telefon, silah ve yasaklı madde ele geçirildi. Yakalan 6 kişiden 2'sinin yasaklı madde bulundurduğu, 1'inin hırsızlık suçu işlediği, 2'sinin ruhsatsız silah taşıdığı ve son 1 kişinin de hakkında arama kaydı olduğu öğrenildi.

Ankara Akyurt'ta düzenlenen operasyonlarda 6 kişi yakalandı

EKİPLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Geniş çaplı operasyonlara ek olarak ilçelerin kendi içinde de huzurlu bir günlük yaşama devam edebilmesi için ekiplerin günün her anında çalışmaya devam ettiği bildiriliyor. Ankara'daki yetkili emniyet birimleri tarafından da yapılan operasyonlar hakkına vatandaşlara bilgilendirme açıklaması yapıyor. Akyurt'ta ise denetleme ve suçluları yakalama faaliyetlerinin aynı şekilde devam edeceği ifade ediliyor.

SONRAKİ HABER