Ankara Akyurt Altındağ Çankaya Gölbaşı Keçiören ve Mamak’ta yarın elektrikler kesilecek

Ankara’da yaşayanlar için Başkent resmi web sitesi üzerinden düzenli olarak elektrik kesintisinin yapılacağı bölgeleri açıklıyor. Yapılan planlı elektrik kesintileri ile birlikte vatandaşların tedbirini alması isteniyor. Peki, Ankara'da elektrik kesintileri hangi ilçelerde yapılacak?

Ankara Akyurt Altındağ Çankaya Gölbaşı Keçiören ve Mamak’ta yarın elektrikler kesilecek

Planlı elektrik kesintisi programı Başkent’in sitesi üzerinden açıklamaya devam ediliyor. Bu kapsamda Ankara’nın pek çok ilçesinde yarın belirlenen saatler arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Başkentliler için yapılan son açıklamaya göre Akyurt, Altındağ, Çankaya, Mamak ve ilçeler gibi pek çok ilçede planlı elektrik kesintisi yapılacak.

ANKARA 27 EKİM ELEKTRİK KESİNTİSİ PROGRAMI

Başkent Elektrik 27 Ekim planlı elektrik kesintisi programını açıkladı. Başkentin pek çok ilçesinde yapılan planlı elektrik kesintisi ile vatandaşların elektriği daha verimli bir şekilde kullanabilmesi amaçlanıyor. Planlı bakım ve onarım çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiren ekipler, olası arızaların ve sorunların önüne geçmeye çalışıyor.

ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Ankara’da kesilecek olan elektrikler için Başkent açıklama yaptı. Elektriklerin neden kesileceği ifade edilirken, hangi saatler arasında elektriklerin verilmeyeceği de net bir şekilde açıklandı. Elektriklerin ne zaman geleceğini öğrenmek istiyorsanız, Başkent’in sitesi üzerinden ilçe ilçe sorgulamaya yapabilirsiniz.

Ankara Akyurt Altındağ Çankaya Gölbaşı Keçiören ve Mamak’ta yarın elektrikler kesilecek

Öte yandan yapılan açıklamada çalışmaların planlanandan daha erken bitmesi halinde elektrikler daha erken verilebilir.

Ankara Akyurt Altındağ Çankaya Gölbaşı Keçiören ve Mamak’ta yarın elektrikler kesilecek - Resim : 2

Diğer ilçelerin elektrik kesintisini Başkent üzerinden öğrenebilirsiniz.

Eğer elektrik kesintiniz Başkent’in sitesinde yer almıyorsa, bu planlanan bir kesinti değil, arızadır. Bu durumda hemen arıza kaydı oluşturabilirsiniz. Ekipler en kısa süre içerisinde arızalara müdahale edebilmektedir. Başkent elektrik arıza için ALO hattını kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER