Ankara Aksaray karayolunda feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ankara Aksaray karayolunda feci bir trafik kazası meydana geldi. Aktarılan son habere göre direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aracıyla bariyerlere çarptı.

Ankara Aksaray karayolunda feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Olay Ankara Aksaray karayolu Bala ilçesinde meydana geldi. Kazanın detaylarına göre sürücü direksiyon hâkimiyeti kaybetti. Yol ayrımındaki bariyerlere çarpan araçta yolcu konumundaki D.P. hayatını kaybetti.

Diğer yandan sürücü A.P’nin ise ağır yaralandığı ve çevredeki en yakın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

OTOMOBİL BARİYERLERE ÇARPTI

Ankara-Aksaray karayolunda bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Ankara-Aksaray karayolu Bala ilçesi Karahamzalı köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.P idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ayrımında bariyerlere çarptı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri araçtaki D.P (25) hayatını kaybettiğini tespit ederken, ağır yaralanan sürücü A.P. ise çevredeki en yakın hastaneye sevk edildi.

SÜRÜCÜNÜN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Ekipler kazaya ilişkin soruşturma başlattı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiği henüz bilinmiyor. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından detayların netleşmesi bekleniyor. Öte yandan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücünün tedavisine devam ediliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER