Ankara akrabalar arasındaki kavgada kan aktı: 1 yaralı

Ankara’nın Sincan ilçesinde meydana gelen olayda akrabalar arasında alacak verecek tartışması çıktı. Çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişinin hem sırtından hem de bacağından yaralandığı öğrenildi.

Sincan’da meydana gelen alacak verecek tartışması kanlı bitti. Akrabalar arasındaki tartışmada bıçaklar konuştu. Olayda bir kişi bıçaklandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaralı kişiyi hemen hastaneye kaldırılırken, saldırganların yakalanması için ekiplerin çalışma başlattığı öğrenildi.

ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Ankara’da akrabalar arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay, Sincan’daki bir apartman dairesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, G.Y. (35) ile yanına gelen iki akrabası arasında alacak-verecek meselesi yüzünden kavga çıktı.

BIÇAKLAYIP EVE KİTLEMİŞLER

Kavganın büyüdüğü olayda şahıslar, G.Y.’yi sırtından ve bacağından bıçakladı. G.Y.’nin telefonunu alıp, evinin kapısını üzerine kilitleyen saldırganlar olay yerinden kaçarken, durumu fark eden komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilirken, saldırganların yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Öte yandan yaralı vatandaş tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken, sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ekipler saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA