Ankara 14. Cami Görevlileri Çalıştayına ev sahipliği yaptı

​2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası için etkinlikler tüm hızı ile devam ederken bu etkinliklerden biri de Ankara'da düzenlendi. 14. Cami Görevlileri Çalıştayı tamamlandı.

Ankara 14. Cami Görevlileri Çalıştayına ev sahipliği yaptı

Ankara'da düzenlenen 14. Cami Görevlileri Çalıştayı tamamlandı. Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinilkleri tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda düzenlenen çalıştaya Ankara ev sahipliği yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda düzenlenen çalıştay hakkında bilgilendirme yapıldı.

ANKARA'DA DÜZENLENEN CAMİ GÖREVLİLERİ ÇALIŞTAYI TAMAMLANDI!

Diyanet tarafından yapılan açıklamada "​2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 14 Ekim 2024 tarihinde Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanlığınca proje sahibi, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleri ile temayüz etmiş din görevlilerinin katılımıyla Ankara'da “14. Cami Görevlileri Çalıştayı" düzenlenmiştir.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Cami Hizmetleri Daire Başkanı Turgut Erhan, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuzyiğit'in katılımlarıyla gerçekleştirilen çalıştayda örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılması ve din görevlileri arasında tecrübe paylaşımının sağlanması amacıyla 9 ilden 11 din görevlisi görev mahallerinde yürüttükleri örnek çalışmalarını ve projelerini sunmuşlardır." ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen çalıştayda yürütülen çalışmalar hakkında sunumlar yapılırken düzenlenen yarışmalarda dereceye giren kişilere de ödülleri teslim edildi. Diyanet tarafından düzenlenen farkındalık etkinlikleri hakkında da bilgilendirmeler yapılarak yıl boyunca yapılacak olan diğer etkinlikler hakkında da paylaşımda bulunuldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER