Ankara 1 Mayıs ta metro çalışacak mı 2024 metrolar açık mı neden çalışmıyor?

Ankara'da bazı metro hatları yaşanan yoğun yağış nedeni ile ulaşıma kapandı. Ankara Keçiören metrosu AKM, Batıkent, Ostim, Kızılay metrolar çalışıyor mu, son durum ne?

Ankara 1 Mayıs ta metro çalışacak mı 2024 metrolar açık mı neden çalışmıyor?

Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile bugün Ankara'da metro seferlerinin ücretsiz olarak düzenleneceği açıklanmıştı. Ankara'da toplu taşıma sefer saatleri ve güzergahları 1 Mayıs kutlamalarına göre özel olarak düzenlenirken dün gece yaşanan yoğun yağış sonrası yeni düzenlemeye gidildi.

Keçiören metrosu normal seyrinde hizmet verirken aktarma için AKM'de inen kişiler metro hattının yaşanan aşırı yağıştan olumsuz etkilenmesi gerekçe gösterilerek ring otobüslerine yönlendirildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada yaşanan yağış nedeniyle metro hattının AKM - Batıkent yönünde ulaşım sağlanmayacağını ifade ederek vatandaşları ring hattına yönlendirdi.

Ankara 1 Mayıs ta metro çalışacak mı 2024 metrolar açık mı neden çalışmıyor?

Ring hattı üzerinden verilen ulaşım hizmetinde otobüsler Törekent yönünde metro güzergahında hizmet verdi. Törekent hattına kadar tüm seferlerin durdurulduğu belirtilirken ekiplerin hat üzerindeki çalışmalarının sürdüğü ve yağışların durumuna göre ulaşım hizmetinin seyrine karar verileceği ifade edildi.

Haber Ankara ekibi tarafından 07:41 saati itibari ile haber yazılırken metro hattında seferler aktarmalı olarak ring otobüsleri ile sağlanmaya devam etmektedir.

Gülcan Özer - haberankara.com özel haberidir…

SONRAKİ HABER