Anıtkabir'den yapılan mini etekli paylaşımı tepki çekti

Her gün yerli ve yabancı ziyaretçi akınına uğrayan Anıtkabir bu sefer başka bir şekilde gündem oldu. Bir kişinin Anıtkabir'den paylaştığı fotoğraf en çok konuşulan konular arasında kendine yer buldu.

Anıtkabir'den yapılan mini etekli paylaşımı tepki çekti

Ankara'nın ve Türkiye'nin ülke açısından en özel yerlerinden birisi olarak Anıtkabir gösteriliyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve lideri olan Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir ülkenin kuruluşu ve Cumhuriyetin ilk yıllarına ait önemli eserlerin sergilendiği bir yer olarak da biliniyor.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Ankara'ya gelenlerin ilk ziyaret ettiği yerlerden birisi olan Anıtkabir bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı fotoğraf ile gündeme geldi. Bir instagram kullanıcısının Anıtkabir'in bahçesinden paylaştığı fotoğraftaki kıyafeti eleştiri yağmuruna tutuldu.

Anıtkabir'den yapılan mini etekli paylaşımı tepki çekti

DİKKATLİ OLUNMASI İSTENDİ

Söz konusu paylaşımı gören vatandaşlar genç kızın giydiği kıyafetin Anıtkabir'in ağırlığının ve ifade ettiği anlama uygun olmadığını ifade etti. Kullanıcılar sosyal medya paylaşımı uğruna milli ve manevi değerlerin böyle lanse edilmesinin farklı yönlere çekilebileceğini belirten paylaşımlarda bulundular.

Genç kızın mini etekle Anıtkabir'de paylaştığı fotoğraf günün en çok konuşulan sosyal medya konuları arasında kendine yer buldu. Konu ile ilgili farklı bir bilgi bulunmazken gündem olan bu konu sonrasında bir adım atılıp atılmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER